Adventi Vásár

Újpesten a Városközpontban már elkezdődött az Adventi Vásár.
Sok szeretettel várunk mindenkit Léb Zsuzsival, a Babaszalon nagyasszonyával közös standunkon minden nap 10 és 20 óra között, egészen Szenteste napjának deléig.
Nem állítom, hogy ezek a fotók tökéletesek, de amint lesznek jobb képek is, azonnal hozom.



Read More

Igazgyöngy nyaklánc

Ezt a nyakláncot tegnap készítettem A.J. számára. Óriási öröm, hogy egy híres és gyönyörű színésznő számára készíthetek egy Akoya gyöngyláncot csiszolt gyöngyökkel és Swarovskival.
A.J. csak a rafináltan egyszerű, többnyire klasszikus vonalú ruhákat kedveli. Mivel ruhatárában inkább fekete színű ruhákat találni, ezért ezekhez illő Black Akoya gyöngyöket használtam fel a fűzéskor.
Arany kapcsot szereltem fel hozzá.

Read More

Dekupázs

Hogy ne csak a gyurmázás legyen, amivel feldíszítek valamit, hát ez a vodkás üveg egy afrikai hatású üveggé alakult át, persze, dekupázs technikával.
Iparkodtam a képet és hátterét összhangba hozni, az első visszajelzések szerint ez sikerült is.













Ez a tál tulajdonképpen egy sima üvegtányér, amelyet egy nagyon egyszerű kis virágkompozícióval díszítettem, de köré egy új terméket használtam fel, egy un 3D golyót, amelyet egyszerűen csak akrilfestékkel kell elkeverni (én fehéret használtam) és máris érdekes hatásokat érhetünk el vele.
Végül kapott egy kis bronz- és aranyfényt, a fenekét pedig metál bronz akrillal kentem le - s lett egy egyszerű, mégis izgalmas kis tálam.

Read More

Már megint gyurma


 Úgy gondoltam, ha már így belelendültem a gyurmázásba, akkor ezeket a régi bonbonos dobozokat is kezelésbe veszem. Már régóta a nyakamon lógtak ezek a dobozkák, de ahányszor eszembe jutott, mit is kezdjek velük, mindig elvetettem az ötleteimet.
De az, hogy meggyurmázzam őket, csak most jött elő bennem.


Az elsőt tulajdonképpen durva, szemcsés vaspasztával kezeltem, pigmentezéssel "árnyékoltam" és a feketére festett rózsákat felragasztva szintén pigmentezéssel "hívtam elő".
Beleszerettem, és valószínűleg fájó szívvel adom majd oda valakinek.






Ez a dobozka metál padlizsán akrillal lett repesztéssel alapozva, majd ismét pigmenteztem, mint az előzőt. A rózsák pedig ugyanúgy, csak barnával alapozva és pigmentezve lettek felragasztva.













Ezt az ex-Milka bonbonos dobozkát barna ásványpasztával kentem le, majd ugyanezzel a pasztával tettem fel az oldalakon lévő cirádás mintát, s mint az előző dobozkák, szintén kapott némi pigmentet.
A rózsák ásványpasztával és pigment "előhívással" készültek, mint a többiek.

Read More
 

©2009ZONKA | by TNB